TESA

Total Electronic Security Advisors

      Suntem o echipa tanara si dinamica, care va punem la dispozitie experienta noastra in domeniul tehnicii de securitate, securitatii electronice, si al telecomunicatiilor. Oferim solutii profesionale de outsourcing pentru persoane juridice, si servicii de inalta calitate in domeniu, pentru persoane fizice, la preturi competitive. - solicita o oferta -

Termeni si conditiiPolitica de confidentialitate
TESA se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor sai catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de intelegerile contractuale, si asupra ofertelor noi. Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind evolutia si starea comenzilor, a desfasurarii activitatilor contractate, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Garantia
Termenul de garantie pentru prdusele comercializate de TESA este 24 luni. Dupa perioada de garantie, TESA ofera contracost, contractual sau la comanda service si asistenta postgarantie.

Mijloace de contact
Pentru orice intrebare sau nelamurire, ne puteti contacta printr-unul din mijloacele urmatoare:

prin intermediul formularuli de contact
la e-mail: office@tesa.com.ro
la numarul de telefon: +4 0728 108 152
la numarul de fax: +4 0354 81 55 66
la adresa: Deva, bul. Decebal, bl. C, ap. 71, jud. HD


Toate drepturile rezervate TESA