TESA

Total Electronic Security Advisors

      Suntem o echipa tanara si dinamica, care va punem la dispozitie experienta noastra in domeniul tehnicii de securitate, securitatii electronice, si al telecomunicatiilor. Oferim solutii profesionale de outsourcing pentru persoane juridice, si servicii de inalta calitate in domeniu, pentru persoane fizice, la preturi competitive. - solicita o oferta -

Societatea T.E.S.A.

a fost infiintata pentru a raspunde cerintelor din ce in ce mai complexe, atat ale societatilor private cat si ale persoanelor particulare, de a-si proteja bunurile si valorile si de a-si imbunatati activitatea de zi cu zi .

Suntem mereu dornici de noi provocari, si mereu pregatiti sa le facem fata cu succes. Suntem intr-un continu si laborios proces de dezvoltare si invatare, intrucat dezvoltarea galopanta a tehnologiei ne obliga sa tinem pasul, si sa devenim mereu mai buni. Astfel, putem oferi clientilor nostrii ultimele noutati in domeniul tehnologiei securitatii, securitatii datelor, confortului asistat electronic, si telecomunicatiilor.


Valorile noastre
sunt: PROFESIONALISMUL, CONFIDENTIALITATEA SI PROMPTITUDINEA.


Serviciul asistenta
va sta la dispozitie non-stop, pentru a va sprijini in eventualele dificultati pe care le intampinati in utilizarea echipamentelor, sau in desfasurarea solutiilor, implementate de noi.
Flexibilitate
Ne adaptam continuu cerintelor pietei, si exigentei clientilor. Astfel, la noi gasiti tot timpul ultimele noutati si cele mai peformante solutii din domenii variate.
Zona acoperire
Suntem prezenti pe piata in zona de vest a Romaniei, cu sediul, si activitatea de baza desfasurandu-se in judetul Hunedoara, dar ne oferim serviciile si in judetele limitrofe.
Disponibilitate
Suntem mereu disponibili, si asteptam sa ne contactati, prin oricare din modalitatile: in scris, telefonic, prin fax sau email.
Scopul nostru
este acela de a deveni parteneri de incredere pentru clientii nostrii si de a oferi servicii de cea mai buna calitate. Incercam sa aducem pietei un binemeritat echilibru pret/calitate, prin echipamente de ultima generatie, de productie cu origine controlata, oferindu-va servicii la cel mai inalt grad de profesionalism si promptitudine, toate acestea la preturi accesibile.