TESA

Total Electronic Security Advisors

      Suntem o echipa tanara si dinamica, care va punem la dispozitie experienta noastra in domeniul tehnicii de securitate, securitatii electronice, si al telecomunicatiilor. Oferim solutii profesionale de outsourcing pentru persoane juridice, si servicii de inalta calitate in domeniu, pentru persoane fizice, la preturi competitive. - solicita o oferta -


Servicii:

TESA ofera o gama variata a echipamentelor electronice, si servicii conexe, obiectivul principal fiind de a oferi clientului nostru ceea ce i se potriveste cel mai bine atat nevoilor sale fizice, cat si posibilitatilor sale financiare, in urma analizarii fiecarui client in parte.

Va oferim o gama variata de echipamente electronice de specialitate, in domeniul IT, retelistica, telecomunicatii, detectie efractie, detectie incendiu, supraveghere video, control acces, pontaj electronic si automatizari tip casa inteligenta. Astfel, acoperim toata gama de echipamente din domeniul curenti slabi.

Va punem la dispozitie toate serviciile conexe echipamentelor de curenti slabi, printre care amintim: cablare structurata pentru retele informatice, de telecomunicatii si catv, instalare si service post-garantie pentru sisteme dedetectie si avertizare a efractiei si incendiului, sisteme de supraveghere video, control acces, automatizari diverse.
Consultanta si service IT
Va ajutam sa faceti cele mai potrivite alegeri atunci cand vine vorba de innoirea sau achizitionare de sisteme informatice, upgrade de retea, etc.
Asistenta IT ONLINE
Este serviciul de rezolvare remote (de la distanta) a problemelor software cu computerul sau reteaua dumneavoastra, rapid, eficient si comod.
Cablare structurata
Oferim o gama completa de servicii de cablare structurata, retele wireless, retele de telefonie, retele CATV, retele multimedia, retele multimedia wireless, etc.
Automatizari
Asiguram automatizari de tip casa inteligenta, cu control unic ( telecomanda universala ), pentru iluminat, echipamente multimedia, climatizare, jaluzele, etc.
Alarma efractie
Comercializam o gama foarte bogata de sisteme de detectie si alarmare la efractie. De asemenea asiguram si instalare, mentenanta si service post-garantie.
Sisteme supraveghere video
Comercializam o gama foarte bogata de sisteme de inregistrare supraveghere video ( CCTV / TVCI ). De asemenea asiguram si instalare, mentenanta si service post-garantie.
Sisteme control acces
Va oferim sisteme de restrictionare si recunoastere a accesului prin cod, cartela sau amprenta digitala. Asiguram si instalare, mentenanta si service post-garantie.
Alarma incendiu
Comercializam, instalam si asiguram service post-garantie, mentenanta si testare pentru sistemele de detectie si alarmare la incendiu. Detectare fum, temperatura, gaz, CO2.
            Toate produsele oferite spre comercializare sunt cu origine de productie controlata, originale, certificate de catre Uniunea Europeana, si au garantie 12 luni. Va punem la dispozitie serviciile noastre in baza contractiuala, cu abonament lunar, sau la cerere. Ofertele comerciale se intocmesc doar in urma analizarii clientului.