TESA

Total Electronic Security Advisors

      Suntem o echipa tanara si dinamica, care va punem la dispozitie experienta noastra in domeniul tehnicii de securitate, securitatii electronice, si al telecomunicatiilor. Oferim solutii profesionale de outsourcing pentru persoane juridice, si servicii de inalta calitate in domeniu, pentru persoane fizice, la preturi competitive. - solicita o oferta -


Asistenta IT online

Timpul fiecaruia incepe sa fie din ce in ce mai scump, si sa insemne din ce in ce mai mult. De aceea, va oferim o solutie rapida, convenabila ca pret, si eficienta de a diagnostica si remedia problemele si disfunctionalitatile minore ale sistemelor de calcul, prin acces de la distanta (remote).

Pentru a reduce timpul de interventie si costurile suplimentare, echipa noastra va ofera ezolvarea situatiilor prin conectarea pe statiile (calculatoarele) utilizatorilor sau pe serverele centralizate de la distanta, ca si cum specialistii nostri s-ar afla langa dumneavoastra putand observa in timp real, pe propriul ecran cum se rezolva situatia sesizata. Aceasta conectare se realizeaza peste o conexiune, de tip VPN, securizata complet.

Acest serviciu este oferit cu titlu gratuit in cuantum de 5(cinci) sesiuni / sistem / luna, pentru toti clientii care au incheiat un contract de service si mentenanta.
Pentru fiecare interventie suplimentara, pretul este de 5 lei / ora + TVA, unitatea de timp minima taxabila fiind 1/2 ora / sesiune.

Pentru clientii care nu au incheiat un abonament de service si mentenanta, pretul fiecarei sesiuni este 5 lei / ora + TVA, unitatea de timp minima taxabila fiind 1 ora / sesiune.