TESA

Total Electronic Security Advisors

      Suntem o echipa tanara si dinamica, care va punem la dispozitie experienta noastra in domeniul tehnicii de securitate, securitatii electronice, si al telecomunicatiilor. Oferim solutii profesionale de outsourcing pentru persoane juridice, si servicii de inalta calitate in domeniu, pentru persoane fizice, la preturi competitive. - solicita o oferta -


Sisteme Control acces

Sistemele de control acces permit controlarea unui numar nelimitat de usi si locatii. Arhitectura si designul sistemelor le permite sa se plieze pe cele mai exigente cerinte ale pietei. Solutiile de control acces sunt completate de programele necesare realizarii pontajului personalului si de solutiile de turnicheti sau porti de detectie metale si controlul accesului auto. Sistemele de control acces sunt completate de interfoane si videointerfoane ce pot functiona si ca solutii de sine statatoare.

Echipa noastra de specialisti cu experienta in domeniu, va ofera servicii de vanzare, proiectare si instalare sisteme de control acces, interfonie si videointerfonie, cat si service si mentenanta ulterioara cu plata la interventie sau prin incheierea unui contract de mentenanta si service.


Servicii de consulatanta si proiectare sisteme de control acces, la preturi incepand cu 100 lei + TVA / obiectiv.

Abonamente de service si mentenanta, cu revizii trimestriale incluse, la preturi incepand cu 30 lei + TVA / luna / obiectv.

Oferte tehnice si comerciale personalizate se intocmesc doar in urma analizarii clientului.


            Toate produsele oferite spre comercializare sunt cu origine de productie controlata, originale, certificate de catre Uniunea Europeana, si au garantie minim 12 luni. Va punem la dispozitie serviciile noastre in baza contractiuala, cu abonament lunar, sau la cerere.