TESA

Total Electronic Security Advisors

      Suntem o echipa tanara si dinamica, care va punem la dispozitie experienta noastra in domeniul tehnicii de securitate, securitatii electronice, si al telecomunicatiilor. Oferim solutii profesionale de outsourcing pentru persoane juridice, si servicii de inalta calitate in domeniu, pentru persoane fizice, la preturi competitive. - solicita o oferta -


Sisteme supraveghere video

Sistemele de supraveghere video (sau CCTV - closed circuit television ) sunt un sisteme de televiziune care opereaza in bucla inchisa. Comparativ cu televiziunea publica care este disponibila oricarei persoane care are un receptor TV, imaginile obtinute de sistemele de supraveghere video sunt disponibile numai utilizatorilor ce au drepturi de acces la bucla inchisa .

Cele mai simple sisteme de supraveghere video sunt formate dintr-o camera conectata la un monitor. Sistemele de supraveghere video mai complexe includ un numar mare de camere dispozitive de control, dispozitive de inregistrare si vizualizare mult mai avansate.

Servicii de proiectare sisteme video in vederea obtinerii avizului IPJ, la preturi incepand cu 100 lei + TVA / obiectiv.

Abonamente de service si mentenanta, cu revizii trimestriale incluse, la preturi incepand cu 30 lei + TVA / luna / obiectv.

Oferte tehnice si comerciale personalizate se intocmesc doar in urma analizarii clientului.


            Toate produsele oferite spre comercializare sunt cu origine de productie controlata, originale, certificate de catre Uniunea Europeana, si au garantie minim 12 luni. Va punem la dispozitie serviciile noastre in baza contractiuala, cu abonament lunar, sau la cerere.