TESA

Total Electronic Security Advisors

      Suntem o echipa tanara si dinamica, care va punem la dispozitie experienta noastra in domeniul tehnicii de securitate, securitatii electronice, si al telecomunicatiilor. Oferim solutii profesionale de outsourcing pentru persoane juridice, si servicii de inalta calitate in domeniu, pentru persoane fizice, la preturi competitive. - solicita o oferta -


Alarma efractie

Siguranta, linistea si securitatea este o necesitate de baza a oricui. Pentru a contribui la obtinerea acestora, va recomandam instalarea unui sistem de securitate electronic. Cel mai simplu, si printre cele mai eficiente sisteme electronice de securitate, este sistemul de avertizare la efractie, sau panica. Achizitionand si instaland un sistem de avertizare la efractie, va protejati familia, afacerea si bunurile de pret.

Echipa noastra de specialisti, vine in intampinarea acestor necesitati, oferindu-va servicii de vanzare, proiectare si instalare sisteme de avertizare la efractie, cat si service si mentenanta ulterioara cu plata la interventie sau prin incheierea unui contract de mentenanta si service.

Servicii de proiectare sisteme alarma in vederea obtinerii avizului IPJ, la preturi incepand cu 100 lei + TVA / obiectiv.

Abonamente de service si mentenanta, cu revizii trimestriale incluse, la preturi incepand cu 30 lei + TVA / luna / obiectv.

Oferte tehnice si comerciale personalizate se intocmesc doar in urma analizarii clientului.


            Toate produsele oferite spre comercializare sunt cu origine de productie controlata, originale, certificate de catre Uniunea Europeana, si au garantie minim 12 luni. Va punem la dispozitie serviciile noastre in baza contractiuala, cu abonament lunar, sau la cerere.