TESA

Total Electronic Security Advisors

      Suntem o echipa tanara si dinamica, care va punem la dispozitie experienta noastra in domeniul tehnicii de securitate, securitatii electronice, si al telecomunicatiilor. Oferim solutii profesionale de outsourcing pentru persoane juridice, si servicii de inalta calitate in domeniu, pentru persoane fizice, la preturi competitive. - solicita o oferta -Consultanta si audit IT

Va oferim consultanta IT, pentru a va sprijini in deciziile asupra mediului tehnologic, de la simple configurari de sisteme, infrastructuri hardware (retele de calculatoare, servere) pana la implementari de solutii it complete de business. Consultanta IT include dimensionarea corecta, recomandari privind solutii it de infrastructura hardware, de comunicatie si solutii software (inclusiv conceperea unui set clar de specificatii pentru aplicatiile dorite) care rezolva cel mai bine obiectivele propuse pentru a realiza investitii eficiente cu costuri minime.


Echipa noastra va ofera consultanta IT pentru:

  • realizarea proiectului de arhitectura a sistemelor si retelei informatice;
  • configurarea echipamentelor informatice si de comunicatii
  • solutii antivirus si conectarea la Internet
  • achizitii echipamente software si hardware;
  • auditare si securizare retea;
  • prevenirea pierderii datelor de pe statiile de lucru (backup);
Tariful perceput pentru consultanta IT este: 40 lei / ora + TVA.Va punem la dispozitie serviciile noastre in baza contractiuala, cu abonament lunar, sau la cerere. Oferte comerciale personalizate se intocmesc doar in urma analizarii clientului.